Laatoitustyöt - Turku, Naantali, Raisio, Lieto, Kaarina

Laatoitus­töissä olen VTT:n hyväksymä sertifioitu märkä­tilojen veden­eristäjä, joka itsessään ei takaa parasta lopputulosta. Varmuutta työhöni tuo pitkä kokemus ja ammattitaitoni alalta.

Märkätilat kuten saunat, keittiöt ja wc:t vaativat laatoitus­töiden yhteydessä huolellisesti tehtävät vesieristeet. Vesieristyk­sissä VTT:n koulutukset mahdollistaa käyttää kaikkia markkinoilla olevia tuotteita. ARDEX on tuote­perheistä hyvä valinta, mutta myös muut tuotteet ovat käytössä.

Laatoitukset ovat erikois­osaamistani

Laatoituksia teen kaikkiin märkätiloihin ja moniin kohteisiin, jossa laatta on hyvä valinta. Laatta on kaunis materiaali joka sopii suomalaiseen kotiin. Laatta­valikoimaa on paljon, ja laatan valinta on usein suurin ongelma. Laatoitus­töissä voit soittaa ja pyytää käymään, tai jätä tarjouspyyntö.

VTT :n sertifioimana märkätilan veden­eristäjänä, minulla on tietotaito tunnetuimpiin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Jatkuvalla koulutuksella on suuri merkitys kun työn lopputulos on myös vakuutus­yhtiöillä huomion­arvoinen asia.

Märkätila­remontit

Märkätiloissa laatoitus on perin­teinen ratkaisu, ja edelleen hyvä, joissa vaihtoehtoja on paljon. Suunnittelen ja toteutan erilaiset ratkaisut, joista olet vain unelmoinut.

Huvila tai huussi, pyydä tarjous!

Ota yhteyttä